דיני הגירה | ניוד מומחים

שלב שני


שלב שני: הגשת בקשה למתן אשרת עבודה במשרד הפנים

לאחר קבלת היתר העסקה של מומחה זר מיחידת ההיתרים, יש צורך בהגשת בקשה למתן אשרת עבודה מסוג ב-1 במשרד הפנים הרלוונטי בהתאם למקום מושבה של החברה נותנת החסות.

עם אישור הבקשה, שולח משרד הפנים (הברקה ממוחשבת) לקונסוליה הישראלית במדינה הרלוונטית ובה הוא מבקש מהקונסוליה להנפיק אשרה בדרכונו של המומחה הזר עובד זר.

במהלך הגשת הבקשה למשרד הפנים על החברה לעמוד במספר תנאים:
החברה מתחייבת לבטח את המומחה הזר בביטוח רפואי.

החברה מתחייבת כי המומחה הזר  יועסק אך ורק ע"י החברה המבקשת.

על החברה לשלם אגרת מעסיק (סכום האגרה מתעדכן מדי שנה).

בעת הגשת הבקשה על המומחה הזר להיות מחוץ לגבולות ישראל.

הזמן משוער להשלמת הגשת הבקשה למשרד הפנים וסיום ההליך הקונסולארי הינו בין 2 - 4 שבועות.
 

פרטי התקשרות
0722-575-326
0722-410-455


iftach@hi-immigrationlaw.com

נחלת יצחק 8 תל אביב
 
שאלה? ייעוץ?
מלאו פרטיכם בטופס הבא וניצור קשר בהקדם:

פרטי התקשרות
0722-575-326
0722-410-455


iftach@hi-immigrationlaw.com

נחלת יצחק 8 תל אביב
 
שאלה? ייעוץ?
מלאו פרטיכם בטופס הבא וניצור קשר בהקדם:

פרטי התקשרות
0722-575-326
0722-410-455


iftach@hi-immigrationlaw.com

נחלת יצחק 8 תל אביב
 
שאלה? ייעוץ?
מלאו פרטיכם בטופס הבא וניצור קשר בהקדם:

פרטי התקשרות
0722-575-326
0722-410-455


iftach@hi-immigrationlaw.com

נחלת יצחק 8 תל אביב
 
שאלה? ייעוץ?
מלאו פרטיכם בטופס הבא וניצור קשר בהקדם: